Lonnie Laugaard Rasmussen (ambassadør)
© eTwinning DK

Lonnie Laugaard Rasmussen (ambassadør)

Titel: Lærer
E-mail: lonnie.laugaard@etwinning.dk

Jeg hedder Lonnie Laugaard Rasmussen, uddannet lærer i 2007 og har i alle årene arbejdet inden for specialundervisning for børn og unge med særlige behov.

Min arbejdsplads er fra august 2021 CSV Odense - Vestfyn - Brangstrup, hvor jeg arbejder på STU (særligt tilrettelagt uddannelse).

Fra 2018-21 var jeg på Pilehaveskolen i Assens og 2014-18 på Skrillingeskolen i Middelfart, hvor jeg også var skolens internationale koordinator.
Et af mine store interesseområde er, at arbejde med den internationale dimension i undervisningen gennem forskellige internationale emner og projekter. Min personlige oplevelse af at inddrage den internationale dimension i et undervisningsforløb er, at det skaber nysgerrighed, interesse og debat i klasserummet, og er med til at styrke og udvikle elevernes interkulturelle forståelse samt viden om internationale forhold inden for blandet andet kultur, sprog og samfund.
eTwinning er den største digitale samarbejdsplatform for undervisere til at finde europæiske samarbejdspartnere og inspiration til internationale projekter inden for alle fag, og vil man i gang med at arbejde internationalt, kan jeg bestemt anbefale at man undersøger alle de forskellige muligheder portalen indeholder.

eTwinning
eTwinning