© eTwinning DK

Sådan registrerer du dig på eTwinning

Her på siden finder du to guides til, hvordan du kan registrerer dig og opretter en profil på eTwinning. Først finder du en videoguide, der hjælper dig hele vejen gennem registreringsprocessen. Derefter finder du en step-by-step billedguide med instruktioner.

1. Videoguide til registrering på eTwinning

2. Step-by-step hjælp til registrering og oprettelse på eTwinning.

Vælg https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning?prefLang=da her på hjemmesiden og vælg “opret konto”. Nedenstående billede kommer frem, og nu kan du oprette dit EU-login. Hvis du har haft en konto på den gamle portal eTwinning.net, skal du bruge den samme mailadresse på dit EU-login, så dine tidligere projekter overføres.

© eTwinning DK

Udfyld med dine oplysninger for at oprette EU-login. Du modtager en mail med link til at oprette et password. Når dette er gjort, lukker du alle dine faner ned og trykker igen på https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning?prefLang=da. Denne gang vælger du “log ind”.

© eTwinning DK

Tast din mailadresse, tryk “next” og tast dit password. Herefter logges du ind på eTwinning og kan oprette din profil.

© eTwinning DK

Nu beder platformen dig om at udfylde en række oplysninger om dig selv. Det første og vigtigste er, at du vælger den rigtige “member type”.

Er du lærer/underviser eller pædagog skal du vælger “teacher

Der er også en række andre muligheder til andre jobfunktioner. Hvis du er underviser på en professionshøjskole eller lærer-/pædagogstuderende, skal I benytte undermenuen her på siden til jeres oprettelse på eTwinning.

© eTwinning DK

Her trykker du “Join eTwinning”.

© eTwinning DK

Nu bliver du bedt om at finde din organisation(skole/institution). Her skal du bruge drop down menuerne til først at vælge “country” og derefter “region”. Du skal ikke bruge “alternative region”.

Herefter trykker du på “search organisation”, taster de første bogstaver på din skole/institution og lader søgemaskinen finde organisationen, der kommer frem automatisk. Når organisationen er kommet frem, vælger du den og udfylder resten af siden.

Hvis din organisation ikke kommer frem, vælger du “register new organisation” og indtaster de ønskede oplysninger. Ønsker du hjælp til dette, kontakter du eTwinning@stukuvm.dk.

© eTwinning DK

Du bliver nu bedt om at udfylde dine profiloplysninger - de oplysninger, der bliver tilgængelige for dine europæiske kolleger.

HUSK at trykke “available for eTwinning projects”, da din profil ellers kan være svær at søge frem og skabe kontakt til.

© eTwinning DK

Når du har udfyldt alle oplysninger, trykker du “submit”, hvorefter din profil og registrering sendes til godkendelse hos eTwinningDK. Når vi har godkendt din profil, modtager du en besked om, at du nu kan komme i gang med dit europæiske samarbejde.

© eTwinning DK

Hvad så nu?

Kunne du nu tænke dig at blive klogere på eTwinnings mange muligheder for at finde samarbejdspartnere, oprette og gennemføre projekter sammen med dine elever eller platformens kursus-muligheder, kan du:

1. Melde dig til et af vores webinarer; “Introduktion til eTwinning”

2. Tage kontakt til en af vores dygtige ambassadører, der gerne kommer på besøg på netop din skole.

© eTwinning DK
eTwinning
eTwinning