eTwinning
eTwinningeTwinning

Support på eTwinning

På den nye eTwinning ESEP er supporten afhængig af din status på eTwinning. Se herunder, hvordan supporten er for:

  1. Hvis du ikke er eTwinning-bruger - se under menuen "Sådan registrerer du dig på eTwinning"
  2. Hvis du er eTwinning-bruger
  3. Hvis du er eTwinning-bruger med TwinSpace

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Ritt Kristensen på etwinning@stukuvm.dk

Support til eTwinning-brugere

Når du er oprettet på eTwinning, har du mulighed for at få support til forskellige af funktionerne i eTwinning. Der er flere indgange til "Support". Det nemmeste er at klikke på menupunktet "Support", efter du er logget ind.

 

© eTwinning DK

Når du har trykket på ”Support” bliver du ført videre til denne sider, der fortæller dig om forskellige muligheder på eTwinning-platformen. Siden opdateres løbende.

© eTwinning DK

Support for eTwinning-brugere, der har et TwinSpace

I det nye eTwinning ESEP er der et specielt support-område for de eTwinning-brugere, der har et TwinSpace og som har brug for support på dette.
Log ind på eTwinning ESEP, åben dit TwinSpace, og vælg "Support" i menulinjen.

Siden opdateres løbende.

© eTwinning DK

Fik du ikke svar på det du søgte? Kontakt din Nationale Support Service på eTwinning@stukuvm.dk

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4551" role="img"><desc id="desc-4551">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4555" role="img"><desc id="desc-4555">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9383" role="img"><desc id="desc-9383">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-8246" role="img"><desc id="desc-8246">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning