eTwinning
eTwinningeTwinning

Support på eTwinning

På den nye eTwinning ESEP er supporten afhængig af din status på eTwinning. Se herunder, hvordan supporten er for:

  1. Hvis du ikke er eTwinning-bruger
  2. Hvis du er eTwinning-bruger
  3. Hvis du er eTwinning-bruger med TwinSpace

Support for nye brugere

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang med eTwinning, hvordan du får dit projekt registreret, hvordan du finder partnere til dig projekt eller har du måske glemt dit kodeord?

Se menupunktet "Sådan registrerer du dig på eTwinning"

Du kan også gå direkte til support på eTwinning ESEP via dette link

Billedet herunder viser startsiden, som opdateres løbende.

 

© eTwinning DK

Support til eTwinning-brugere

Når du er oprettet på eTwinning, har du mulighed for at få support til forskellige af funktionerne i eTwinning. Der er flere indgange til "Support". Det nemmeste er at klikke på menupunktet "Support", efter du er logget ind.

 

© eTwinning DK

Når du har trykket på ”Support” bliver du ført videre til denne sider, der fortæller dig om forskellige muligheder på eTwinning-platformen. Siden opdateres løbende.

© eTwinning DK

Support for eTwinning-brugere, der har et TwinSpace

I det nye eTwinning ESEP er der et specielt support-område for de eTwinning-brugere, der har et TwinSpace og som har brug for support på dette.
Log ind på eTwinning ESEP, åben dit TwinSpace, og vælg "Support" i menulinjen.

Siden opdateres løbende.

© eTwinning DK

Fik du ikke svar på det du søgte? Kontakt din Nationale Support Service på eTwinning@stukuvm.dk

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9867" role="img"><desc id="desc-9867">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2522" role="img"><desc id="desc-2522">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-8851" role="img"><desc id="desc-8851">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/godt-i-gang/etwinning-support" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-2815" role="img"><desc id="desc-2815">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning