eTwinning
eTwinningeTwinning

Inspiration

eTwinning er en gratis og sikker platform for lærere og elever til at netværke, udvikle samarbejdsprojekter og udveksle ideer i Europa. På etwinning.dk kan du blive inspireret til at bruge eTwinning i din undervisning samt holde dig opdateret med nyheder inden for dette område.

Se bl.a. gennemførte forløb, hvor eTwinning har bidraget til en mere spændende og udbytterig hverdag for eleverne. I menuen er der adgang til eksempler fra hhv. dagtilbud, grundskolen, ungdomssuddannelserne og inden for specialundervisning.

Du kan følge vores YouTube-Kanal, hvor du har mulighed for at lære mere om eTwinning. Klik her: YouTube-kanal

 

Fire videoer til inspiration

Børneinstitutionen Holluf Pile Tingkær

Børneinstitutionen Holluf Pile Tingkær

I denne film fortæller pædagogerne Mette Enegaard Hindhede og Joakim Rasmussen samt daglig leder Mia Lind fra Børneinstitution Holluf Pile Tingkær i Odense, hvordan og hvorfor de benytter eTwinning i det pædagogiske arbejde, og hvilken begejstring både børn og voksne oplever i mødet med det internationale.

Videoen er udarbejdet af mediebureauet Make Sense Film (eTwinning DK, STIL, marts-april. 2022, https://etwinning.dk, etwinning@stil.dk)

Med eTwinning bliver verden mit klasselokale - Sønderrisskolen Aura

Med eTwinning bliver verden mit klasselokale - Sønderrisskolen Aura

I denne video fortæller Eva Annie Larsen, lærer på Sønderrisskolen Aura i Esbjerg, og nogle af hendes elever om deres oplevelser med og brug af eTwinning. ”Vi er i gang med at lære børn at agere i en verden, der ikke eksisterer - det er eTwinning rigtig god til” sådan lyder det fra Eva, som kan se uanede muligheder i arbejdet med eTwinning. I videoen kan du blive klogere på nogle af de pædagogiske fordele, når man vælger at inddrage eTwinning i sin undervisning, og høre fra eleverne selv, hvilken begejstring de oplever i det internationale arbejde.

Videoen er udarbejdet af mediebureauet Make Sense Film (eTwinning DK, STIL, okt.-nov. 2020, https://etwinning.dk, etwinning@stil.dk)

eTwinning på Rødovre Gymnasium

eTwinning på Rødovre Gymnasium

I denne film fortæller gymnasielærerne Jannie Grue og Britt Lundgreen plus eleverne Markus, Emma-Oline og Jamilla fra Rødovre Gymnasium, hvordan og hvorfor de benytter eTwinning i spanskundervisningen.

Videoen er udarbejdet af mediebureauet Make Sense Film (eTwinning DK, STIL, marts-april. 2022,

https://etwinning.dk, etwinning@stil.dk)

Antvorskov Skole skaber globalt udsyn med eTwinning

Antvorskov Skole skaber globalt udsyn med eTwinning

I denne video kan du høre Søren Ranthe, skoleleder, og Christian Plovgaard, eTwinning ambassadør og tidligere lærer på Antvorskov Skole, fortælle om eTwinning fra et lærer- og ledelsesperspektiv.

Søren og Christian forklarer, hvordan eTwinning kan være med til at åbne verden for eleverne og være en direkte inspiration til egen undervisning for andre lærere. Gennem eTwinning er det muligt at få globalt perspektiv og udsyn samt arbejde med aktuelle emner, der er vedkommende for eleverne.

Videoen er udarbejdet af mediebureauet Make Sense Film (eTwinning DK, STIL, okt.-nov. 2020,

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/inspiration" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-5226" role="img"><desc id="desc-5226">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/inspiration" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2475" role="img"><desc id="desc-2475">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/inspiration" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2587" role="img"><desc id="desc-2587">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/inspiration" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-2857" role="img"><desc id="desc-2857">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning