Project Kits

© eTwinning DK

 

Project kits er færdiglavede projekter eller projekt-opskrifter, du kan bygge dit eTwinning-projekt op omkring, kopiere eller lade dig inspirere af. eTwinning laver hvert år en række af disse kits baseret på eTwinnings årstema. eTwinning i Danmark laver løbende eTwinning kits baseret på best practise eksempler fra danske lærere og pædagoger.

Kits er bygget op, så du får undervisningsmål, målgruppe, aktiviteter samt værktøjer og ideer til evaluering i ét kit.

© eTwinning DK

eTwinning i Danmark er ved at lave nye, opdaterede project kits. Indtil de er færdige, vil vi anbefale, at I kigger på, melder jer til og deltager i et eller flere af de 4 projekter præsenteret herunder.

© eTwinning DK

4 små eTwinning-projekter, der er klar til din og dine elevers deltagelse

Line Vetter fra Rosendalskolen i Hobro har til kommende skoleår beskrevet 4 små eTwinning-projekter som alle kan deltage i. De 4 projekter er centreret omkring 4 internationale og europæiske mærkedage. Projekterne er beskrevet med formål, rammer og aktiviteter, så det eneste du skal gøre er at melde dig til og deltage.

1) Den internationale ældredag - “Da dine bedsteforældre var unge”

2) International fodboldtrøje-dag

3) International dag for trivsel

4) International dag for innovation og kreativitet.

Aktiviteterne i de 4 projekter er beskrevet sådan, at du kan vælge at gennemføre dem på 1 dag, på et par timer eller brede projektet ud over en hel uge - det er op til dig.

I projekterne er det beskrevet, hvilke produkter deltagerne deler med hinanden. På den måde kan eleverne løbende og bagefter gå på opdagelse i hinandens resultater og produkter fra projektet.

På links herunder kan du læse mere om de 4 projekter. Ønsker du at tilmelde dig, skal du kontakte eTwinning@stukuvm.dk - deltagelse forudsætter, at du er oprettet på eTwinning.

eTwinning
eTwinning