Registrering af undervisere samt lærer- og pædagogstuderende på eTwinning

EU Kommissionen og eTwinning har et stort ønske om, at de europæiske lærer- og pædagoguddannelser er en del af eTwinning. Underviseres og studerendes oprettelse på eTwinning er dog særlig og derfor er der udviklet specifikke guides til netop jer. Her på siden finder i links til opdaterede guides til oprettelse af undervisere og studerende fra danske professionshøjskoler.

Er du underviser?

Hvis du ønsker, at dine studerende skal oprettes på eTwinning, bedes du indsende en navneliste over de studerende til eTwinning@stukuvm.dk, så vi bedre kan holde øje med deres registrering og evt. hjælpe dem med det.

Hvis din organisation ikke er oprettet i eTwinning, er det vigtigt, at du opretter den som “Initial Teacher Education”, da de studerende ellers ikke kan søge den frem. Du er velkommen til at kontakte eTwinning@stukuvm.dk for hjælp til dette.

Er du studerende?

Når du opretter dig på eTwinning, knytter du din personlige profil til skolens profil. I første omgang bliver du tilknyttet dit uddannelsessted. Når du skal i praktik og gerne vil lave et eTwinning-projekt i undervisningen, kan du tilknytte din profil til den skole, du er i praktik på. Man kan godt have flere organisationer tilknyttet sin profil på eTwinning og så bare skifte mellem dem. Når du knytter din profil til din praktikskole, får du samme rettigheder på platformen som alle andre lærere. Når du er knyttet til dit uddannelsessted, har du studerende-rettigheder, hvilket betyder, at du kun kan lave projekter med dine medstuderende og din underviser.

 

eTwinning
eTwinning