Om du er ny i eTwinning-netværket eller har været i gang længe, kan det være svært at lave et vellykket projekt. Samarbejde på tværs af sprog, kulturer og geografi kræver tydelige rammer om samarbejdet. Derfor har vi udviklet denne model, der støtter dig og dine samarbejdspartnere i processen.

I modellen får du 10 gode råd til at støtte jer i jeres pædagogiske overvejelser i forbindelse med planlægningen af nye eTwinning-projekter. Projektmodellen hjælper i processen fra projektstart til afslutningen af projektet.

Bemærk punkt 10 i modellen:

"Opnå anerkendelse for dit projekt: Ansøg om et kvalitetsmærke, præsenter dit projekt med henblik på ansøgning om belønninger og priser og vis dit projekt frem på din skoles hjemmeside, for hele skolen og ved forskellige skolearrangementer".

Mange projekter undlader at søge om nationale og europæiske kvalitetsmærker, selv om der er mange gode grunde til at gøre dette. Du kan læse meget mere om nationale og europæiske kvalitetsmærker samt “Bedst i eTwinning” under “Kvalitet og anerkendelse”.

Klik på billedet eller download de 10 gode råd.

© eTwinning DK
eTwinning
eTwinning