Run the RUTH - a Unique Obstacle Run
© eTwinning DK

Run the RUTH - a Unique Obstacle Run

24-11-2021

Projektet "Run the RUTH - a Unique Obstacle Run" har modtaget Det Nationale Kvalitetscertifikat i 2020

Run the Ruth er et kreativt eTwinning-projekt for dagtilbud, skoler og specialskoler. I projektet har børnene og eleverne lavet forhindringsbaner og delt deres fantastiske ideer med hinanden på det fælles TwinSpace. Projektet formår at favne bredt, og det kreative islæt gør, at projektet har modtaget et kvalitetsmærke.

Lonnie Laugaard fra specialskolen Pilehaveskolen i Assens, har endnu engang grundlagt et projekt, som giver børn fra dagtilbud, folkeskoler og specialskoler mulighed for at udfordre sig selv fysisk og psykisk. I de forskellige partnerinstitutioner - børnehaver, skoler og specialskoler - fra rundt omkring i Europa har elever og børn bygget forhindringsbaner, som de efterfølgende har skullet gennemføre. I projektet har de lavet en aktivitetsbane kaldet Run the Ruth, taget billeder af deres aktiviteter undervejs i processen og delt billeder af børnene og eleverne, der gennemfører forhindringsbanen.

Projektet indeholdt flere mål. Først og fremmest var målet at forbedre elevernes samarbejdsevner og at eleverne oplevede, at de gennem samarbejde kunne skabe noget, som var til gavn for dem selv og andre. Målet var ydermere, at eleverne oplevede, at der er mange måder, man kan røre sig på, og at motion kan være rigtig sjovt og anderledes. Projektets TwinSpace vidner om, at Run the Ruth har været et fantastisk projekt for eleverne og børnene, som har fået lov til at udfolde sig fysisk.

eTwinning
eTwinning