Europe in Postcards
© eTwinning DK

Europe in Postcards

24-11-2021

Projektet "Europe in Postcards" har modtaget både Det Nationale og Det Europæiske Kvalitetscertifikat i 2020

I dette projekt har 35 partnerklasser sendt og modtaget postkort til og fra hinanden. Det er et projekt, hvor de deltagende elever fra partnerskolerne har kunne følge processen, fra de sendte et postkort afsted, til de på det fælles TwinSpace kunne læse om deres partneres reaktion på modtagelsen af deres postkort. Louise Clemmesen fra Auraskolen afd. Hjerting, har med sine elever oplevet, hvilken værdi eTwining kan skabe både for elever og lærere.

Europe in Postcards har modtaget et nationalt og europæisk kvalitetsmærke for det store, organiserede og flotte stykke arbejde, som de 35 partnerklasser har lagt i projektet. I projektet har partnerskolerne sendt postkort til hinanden. I disse postkort beskrev eleverne deres by og region. Ved modtagelsen af postkortene fra partnerklasserne, læste eleverne brevene igennem og placerede dem på et kort over Europa, som de havde udarbejdet i begyndelsen af projektet.

Gennem projektet har eleverne lært om forskellige regioner af Europa. De har lært at arbejde med Europakortet i praksis og øget deres forståelse for kulturen i andre dele af Europa. Eleverne har også lært om postsystemet i deres pågældende land, hvordan man sender breve og postkort med posten og hvor lang tid det tager at sende et brev fra en del af Europa til en anden.

I slutningen af projektet delte alle partnerklasserne et billede af deres Europakort, hvorpå man kan se hvilke lande i Europa, de har modtaget postkorts fra.

eTwinning
eTwinning