eTwinning
eTwinningeTwinning

Lotte Tingsager (ambassadør)

Stilling: Lærer
E-mail: lotte.tingsager@etwinning.dk

Lærer på Tarup Skole i Odense.
Uddannet folkeskolelærer i 2004. Har et PD-modul i klasseledelse og fagdidaktik, og er i gang med en master i IKT og læring på deltid. Endvidere har jeg været medlem af ekspertskrivegruppen under UVM omkring faget teknologiforståelse.

Jeg underviser primært i tysk, fysik/kemi, matematik og valghold i teknologi og teknologiforståelse.

Jeg blev opmærksom på eTwinning’s muligheder gennem CFU og har nu igennem flere år samarbejdet med kolleger fra forskellige lande om projekter i tysk/engelsk, geografi, madkundskab og andre fag til glæde og gavn for mine elevers faglighed og interkulturelle forståelse. eTwinning kombinerer sprog og teknologi i samarbejdsprocessen, hvilket er med til at give deltagerne – både elever og lærere – flere IT-værktøjer til ”rygsækken”. Projekter gennem eTwinning behøver ikke vare hele skoleåret. De kan også være korte, fx en uge, og så er det bare sjovt.

Der er også mulighed for personlig udvikling gennem eTwinning-portalen, hvor du kan tilmelde dig online-kurser af kortere eller længere varighed. Jeg vil helt bestemt anbefale eTwinning til dig, dine elever og kolleger.

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lotte-tingsager-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-6350" role="img"><desc id="desc-6350">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lotte-tingsager-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4290" role="img"><desc id="desc-4290">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lotte-tingsager-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9947" role="img"><desc id="desc-9947">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lotte-tingsager-ambassadoer" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-8506" role="img"><desc id="desc-8506">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning