eTwinning
eTwinningeTwinning
Lisbeth Kodal (ambassadør)
© eTwinning DK

Lisbeth Kodal (ambassadør)

Titel: International vejleder
E-mail: lkodal@etwinning.dk

Jeg er kombinationsansat i Esbjerg Kommune (Auraskolen) og Varde Kommune som pædagogisk konsulent / international koordinator og meget involveret i Erasmus KA1 og KA2 projekter, hvor eTwinning fungerer som samarbejdsportal.
eTwinning er en fantastisk mulighed for skoler, lærere og elever, som på en nem og hurtig måde kan lukke verden ind i klasselokalet. Samtidig kan eleverne bruge deres fremmedsprog i praksis både mundtligt og skriftligt – og have en ægte kommunikation med andre europæiske elever.

Internationalisering og fremmedsprog er 2 emner, som altid har optaget mig meget. Igennem mange år har jeg boet og arbejdet i udlandet, men er altid vendt hjem til Esbjerg.
Som lærer har jeg undervist i engelsk, tysk, dansk, kristendom og hjemkundskab på en privat- og en folkeskole.

Jeg har både været involveret i Comenius- og NordPlus-projekter med hhv. Italien, Island, Norge, Grønland m.v. Derudover har jeg lavet en del eTwinning-projekter både på mellemtrinnet og i overbygningen samt afholdt kurser i dette online-værktøj ude på skoler, på UC Syds læreruddannelse samt på CFU plus stribevis af webinarer.

Endelig koordinerer jeg 'ITE' sammen med den danske eTwinning National Support Organisation (NSO) i STIL. 'ITE' står for 'Initial Teacher Education' og er EUs tilbud til lærer- og pædagoguddannelserne om at inddrage både deres studerende og undervisere direkte i eTwinning. I Danmark sker det konkret ved aftale med en række af professionshøjskolerne.

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lisbeth-kodal-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9845" role="img"><desc id="desc-9845">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lisbeth-kodal-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-634" role="img"><desc id="desc-634">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lisbeth-kodal-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4666" role="img"><desc id="desc-4666">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/lisbeth-kodal-ambassadoer" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-7432" role="img"><desc id="desc-7432">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning