Aino Gunstrup (ambassadør)

Stilling: Lektor
E-mail: aino.gunstrup@etwinning.dk

Mit navn er Aino Gunstrup, og jeg arbejder på Fyns HF og VUC.

Da jeg i sin tid blev eTwinning-ambassadør, underviste jeg i dansk og engelsk på Gladsaxe gymnasium, hvor jeg havde været siden 2012. Jeg flyttede og skiftede job til Fyns HF og VUC i dec. 2020 og stoppede derfor i en periode som ambassadør. Fra august 2021 er jeg igen med som ambassadør i teamet for gymnasiale ungdomsuddannelser.

Jeg elsker at være gymnasielærer! Hver dag er forskellig, og det er et privilegium at arbejde sammen med eleverne om deres læring.

Jeg er optaget af digitale værktøjer og deres anvendelse i undervisningen. Jeg holder af at få øje på muligheder for at øge variation, kreativitet og en kritisk tænkende tilgang til materialer, opgaver og læring.

Jeg har arbejdet i nogle år med internationale projekter, blandt andet inden for Erasmus+, Nordplus og Euromail. Her har både mine elever og jeg selv fået utallige vidunderlige oplevelser, både fagligt og personligt, og det er min klare overbevisning, at der er utømmelige ressourcer i internationalt samarbejde. Her tænker jeg både på de klare fordele, der kan være motivationsmæssigt og fagligt for eleverne, når de har modtagere i den anden ende samt på de mange aha-oplevelser, der ligger i det interkulturelle møde.

Det er præcis det, jeg mener, at eTwinning kan være med til at fordre.

Som ambassadør vil jeg arbejde for at hjælpe andre med at komme i gang med eTwinning og med at få øje på mulige samarbejder, der kan bidrage til nye tilgange til undervisningen.

eTwinning
eTwinning