Bedst i eTwinning 2023
© eTwinning DK

Så er vinderne fundet! "Bedst i eTwinning 2023" er kåret

08-02-2024

Juryen, der består af eTwinning ambassadører, Ann Katrine Rannestad og Lotte Tingsager, har nu vurderet de nominerede til årets "Bedst i eTwinning 2023".

STORT tillykke til de 3 vindere - flotte projekter!

1. pladsen: ”Flying High Together” af Charlotte Torp fra Frisholm Skole, Them

“Et virkelig spændende projekt baseret på en innovativ ide og tilgang til læring. Et projekt, der har bevæget sig i mange retninger med respekt for de forskellige deltagerlandes særlige kendetegn, sprog og traditioner. Den relativt store gruppe deltagerlande viser tydeligt et engageret og grundigt samarbejde. Projektet er startet i forbindelse med et eTwinning seminar”.

 

2. pladsen: “Meine Welt – Unsere Welt” af Anette Bloch Jensen, Trongårdsskolen, Kongens Lyngby

"Et relevant projekt baseret i tyskfaget, hvor der er arbejdet med funktionelt sprogindlæring og det autentiske kulturmøde som motivation for læring. Projektet er et samarbejde mellem en dansk og en tysk skole, hvor man tydeligt mærker stort engagement. Det er dejligt, at eleverne inddrages i planlægningen. Elevernes arbejde med sprogregnbuen sætter fokus på mangfoldighed og inklusion”.

 

3. pladsen: ”The EUnique Side” af Sanne Ethel Jessen fra FGU Vestegnen, Brøndby

”Her viser FGU Vestegnen, at internationalt samarbejde og kulturudveksling er for alle børn og unge mennesker. Her er fokus på mangfoldig og inklusion. Projektet har fagligt fokus på udvikling af digitale kompetencer samt udvikling af nye didaktiske tilgange, der imødekommer det mangfoldige klasserum. Et spændende projekt med en sjov og iøjnefaldende titel”.

eTwinning
eTwinning