Fire nye eTwinning projektkits
© eTwinning DK

Fire nye eTwinning projektkits

14-12-2023

Vi er glade for at kunne præsentere fire nye projektkits offentliggjort i 2023. Herunder følger en kort beskrivelse af de nye projektkits og deres indhold

En magisk rejse ind i følelsernes forunderlige univers

Alderskategori:3-6 år

Dette projektkit har til formål at styrke den emotionelle bevidsthed og samarbejdsevnen blandt de yngste elever fra forskellige skoler rundt omkring i Europa. Gennem motiverende og interaktive aktiviteter relateret til følelser og trivsel lærer de yngste elever at skabe kontakt til deres jævnaldrende, udtrykke deres følelser, og samarbejde i et understøttende og inkluderende miljø.

Styrk den mentale sundhed

Alderskategori: 7-11 år

Dette projektkit fokuserer på mental og fysisk trivsel gennem engagerende og interaktive aktiviteter relateret til følelser og trivsel. Dette projekt-kit har til formål at fremme bevidstheden om følelsesmæssig og fysisk trivsel samt styrke samarbejdet mellem unge elever fra forskellige skoler rundt om i Europa.

Tæl ned til trivsel

Alderskategori: 12-15 år

Dette projekt har til formål at fremme refleksioner om elevernes fysiske og psykiske trivsel. Projektets primære formål er at få eleverne til at samarbejde om at udvikle en kalender, der kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring trivslen hos elever og andre.

Trivsel i min karriereudvikling

Alderskategori: 15-20 år

Dette projektkit har til formål at øge opmærksomheden omkring trivsel i elevernes karrierer og høste fordelene ved internationalt samarbejde og udviklingen af interkulturelle kompetencer. Gennem engagerende og interaktive aktiviteter om karriere og trivsel får de unge mulighed for at komme i kontakt med jævnaldrende, udtrykke deres tanker og lære at samarbejde.

Tjek vores eTwinning projektkits, som du finder i afsnittet med undervisningsmaterialer på websitet - klik her

eTwinning
eTwinning