eTwinning præsenterer eTwinning Rooms
© eTwinning DK

eTwinning præsenterer eTwinning Rooms

08-08-2023

eTwinning Rooms er “mikrogrupper” med et forum og mulighed for at arrangere møder (videokonferencer), som enten er åbne for medlemmerne af et specifikt Room eller for alle eTwinnere.

Vi har fornøjelsen at kunne præsentere dig for en ny mulighed som vi kalder “eTwinning Rooms” - adgang kræver login til eTwinning-platformen.

Begrebet “Rooms” er ikke ny for eTwinnere: det er en videreudvikling af de “online events” som tidligere fandtes på eTwinning Live.

Ligesom det var tilfældet med online events, kan eTwinnere nu finde og tilføje Rooms via Rooms-tasten på eTwinning-området. Alle kan oprette et Room: eTwinnere, ambassadører eller eTwinnings Nationale Supportorganisationer (NSO).

I Rooms, vil eTwinnere kunne udveksle ideer og synspunkter om udvalgte emner ved at bruge et dertil oprettet forum, udveksle filer og selvfølgelig afvikle online-møder via et fuldstændig integreret værktøj ved navn BigBlueButton (det samme værktøj som allerede findes i TwinSpace og Grupper).

Rooms kan bruges som udgangspunkt for projekter, som talerør for din praksis eller som en platform, hvor du deler dine resultater. Rooms vil gøre eTwinning mere levende og spændende og giver eTwinning-fællesskabet mulighed for at vokse sig stærkere og appellere mere bredt.

eTwinning
eTwinning