https://www.stil.dk/
BurgerClose

Inspiration

eTwinning er en gratis og sikker platform for lærere og elever til at netværke, udvikle samarbejdsprojekter og udveksle ideer i Europa. På etwinning.dk kan du blive inspireret til at bruge eTwinning i din undervisning samt holde dig opdateret med nyheder inden for dette område.

Se bl.a. gennemførte forløb, hvor eTwinning har bidraget til en mere spændende og udbytterig hverdag for eleverne. I menuen er der adgang til eksempler fra hhv. dagtilbud, grundskolen, ungdomssuddannelserne og inden for specialundervisning.

Du kan følge vores YouTube-Kanal, hvor du har mulighed for at lære mere om eTwinning. Klik her: YouTube-kanal

 

Med eTwinning bliver verden mit klasselokale - Sønderrisskolen Aura

Med eTwinning bliver verden mit klasselokale - Sønderrisskolen Aura

Antvorskov Skole skaber globalt udsyn med eTwinning

Antvorskov Skole skaber globalt udsyn med eTwinning

To gratis eTwinning-bøger

To gratis eTwinning-bøger
© eTwinning DK

1. "Klasseværelserne går i aktion" (2020)

Det europæiske årstema i 2020 var klimaforandringer og miljøudfordringer.

2. "Hvis ikke i skolen, hvor så?" (2019)

Lær og praktisér demokrati med eTwinning.

Begge bøger kan downloades som pdf. Hvis I er en gruppe kolleger, der ønsker den trykte bog tilsendt samlet - fx til lokal PR-indsats på jeres skole, så bestil via formularen. Der er dog en vis leveringstid. Med mindre andet er aftalt, kan der højst bestilles fem eksemplarer. Men eller kontakt os.

 

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-3" role="img"><desc id="desc-3">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1402" role="img"><desc id="desc-1402">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4388" role="img"><desc id="desc-4388">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-6777" role="img"><desc id="desc-6777">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close