https://www.stil.dk/
BurgerClose

Inspiration

eTwinning er en gratis og sikker platform for lærere og elever til at netværke, udvikle samarbejdsprojekter og udveksle ideer i Europa. På etwinning.dk kan du blive inspireret til at bruge eTwinning i din undervisning samt holde dig opdateret med nyheder inden for dette område.

Se bl.a. gennemførte forløb, hvor eTwinning har bidraget til en mere spændende og udbytterig hverdag for eleverne. I menuen er der adgang til eksempler fra hhv. dagtilbud, grundskolen, ungdomssuddannelserne og inden for specialundervisning.

 

Inspiration på eTwinning-portalen

Inspiration på eTwinning-portalen
© eTwinning DK

Besøg etwinning.net

På den europæiske eTwinning-portal er der mange muligheder for at hente inspiration til at starte nye projekter. Se fx de færdige "project kits". Her er eksempler på projekter fra alle fagområder - og alderstrin.

eTwinning-bogen

eTwinning-bogen
© eTwinning DK

Hvis ikke i skolen, hvor så? Lær og praktisér demokrati med eTwinning

eTwinning støtter demokratisk deltagelse af lærere, elever, forældre og lokale myndigheder ved at give dem mulighed for at deltage aktivt i projekter, kampagner og faglig udvikling. For at tydeliggøre vigtigheden af demokratisk deltagelse og støtte lærernes arbejde, tilbyder eTwinning en række forskellige materialer og ressourcer som for eksempel denne udgave af eTwinning-bogen. Bogen udkom i slutningen af 2019 og foreligger nu på dansk, også som print-demand.

Download bogen som pdf. Hvis I er en række kolleger, der ønsker den trykte bog tilsendt samlet - fx til lokal PR-indsats på jeres skole, så bestil via formularen. Der er dog en vis leveringstid.

Yderligere inspiration

Du kan også hente inspiration på "School Education Gateway" ved at følge linket i menuen.

På "School Education Gateway" kan du bl.a. få oplysninger om kurser i udlandet ligesom der er mulighed for, at man kan tilbyde at være værtsskole for job-shadowing.

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1810" role="img"><desc id="desc-1810">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1309" role="img"><desc id="desc-1309">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-3073" role="img"><desc id="desc-3073">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/inspiration/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2509" role="img"><desc id="desc-2509">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close