Annual eTwinning Conference 2022
© eTwinning DK

Annual eTwinning Conference 2022

[Frist: udløbet] Online Annual Conference 2022 – kæmpe konferenceevent for 44 europæiske lande.
Imagining education in the future: beautiful, sustainable, together.

Hvornår

20-10-2022 - 16:45 - 22-10-2022 - 13:35

Herunder flere detaljer om konferencen - nederst er der link til et foreløbigt program:

Den årlige Onlinekonference finder sted fra den 20. til den 22. oktober 2022. Konferencens første dag, torsdag den 20. oktober, streames fra kl. 17 CEST, og er åben for deltagelse af alle som vil være med. Tilmelding til dag 1 er ikke nødvendig.

I overensstemmelse med ånden i eTwinnings årlige tema og det Nye Europæiske Bauhaus initiativ, vil eTwinnings årlige Onlinekonference 2022 hjælpe deltagerne med at forestille sig et uddannelsesmiljø som er smukt og bæredygtigt. Deltagerne opfordres til at genoverveje den måde, hvorpå lærere og elever underviser, lærer og lever sammen i skolen.

Flere oplysninger om konferencen og livestream-arrangementet er tilgængelige på www.etwinning.net/conference2022

Onlinekonferencen åbnes af Mariya Gabriel, EU-kommissær for Innovation, Forskning, Uddannelse, Kultur og Unge.

Konferencens hovedtale holdes af futurist og humanist Gerd Leonhard, som vil dele sit futuristiske syn på uddannelsesområdets placering i fremtiden. Efter hovedtalen vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Livestream dækningen af konferencen dækker også prisoverrækkelsesceremonien for De Europæiske eTwinning-priser. Under ceremonien vil de ni prisvindende eTwinning eTwi-projekter blive præsenteret, og deres succes vil blive fejret sammen med fællesskabet.

På konferencens efterfølgende dage vil der blive afholdt workshops, en paneldiskussion og en netværksaktivitet som dog kræver tilmelding.

­­Ansøgning for op til 12 danske deltagere via knappen i dette opslag udløb 2/10. De tilmeldte fik løbende besked og skulle så registrere sig centralt til eventen senest 3. oktober.

eTwinning
eTwinning