Regional Gastronomy, Tourism and Environmental sustainability
© eTwinning DK

Regional Gastronomy, Tourism and Environmental sustainability

08-06-2023

Hansenberg vinder 3. pl. i "Bedst i eTwinningDK 2022"

“Regional Gastronomy, Tourism and Environmental sustainability in cooperation with local businesses using a digital framework” er et Erasmus+ projekt, der har brugt eTwinning som sit arbejdsredskab og samlingspunkt for materialer, møder og udvikling. Hansenberg vinder 3. pl. i "Bedst i eTwinningDK 2022"; en erhvervsskole, der har gjort sig værdifulde internationale erfaringer, der kommer eleverne til gode. Det er tydeligt, at skolen har været meget engageret i projektet og har gjort sig umage for at lykkes med det. Temaet for samarbejdet er relevant for eleverne og for de deltagende skoler, ligesom det er en dagsorden, der også interesserer interessenter for slet ikke at tale om den samfundsmæssige relevans. Projektet lyder spændende, og det fremgår, at deltagerne har et godt samarbejde.

Videoen er udarbejdet af mediebureauet Make Sense Film (eTwinningDK, STUK, maj, 2023, https://etwinning.dk, etwinning@stukuvm.dk)

eTwinning
eTwinning