Lykkesgårdskolen, Varde
© eTwinning DK

Lykkesgårdskolen, Varde

06-04-2021

Af Kristine Klang, studentermedhjælper, STIL

Lykkesgårdskolen i Varde har i 2021 fået tildelt titlen som officiel eTwinning-skole. En titel, de stolt kan vise frem de næste to år. I dette portræt kan du få et indblik i Ole Holm Johansens mening om at være nyudnævnt eTwinning-skole, samt hvilke fordele og værdier, han mener, det kan skabe for Lykkesgårdskolens videre arbejde med eTwinning.

For to år siden startede Ole Holm Johansen som skoleleder på Lykkesgårdskolen. Dengang havde skolen ingen kendskab til eTwinning, men Ole selv havde tidligere arbejdet med den internationale dimension, hvorfor det var en selvfølge for ham at tilføje dette aspekt til Lykkesgårdskolen. I løbet af de seneste to år har lærere og elever derfor arbejdet kvalitetsbevidst med eTwinning og eTwinning-projekter. Ole Holm Johansen og Gunner Poulsen, lærer på Lykkesgårdskolen, arbejder på nuværende tidpunkt bl.a. på et højaktuelt Erasmus+ projekt ved navn Green Power Against Noise Pollution, hvor alt samarbejde foregår på eTwinning-platformen.

Ole fortæller, at han inden for de seneste to år har oplevet, at flere sproglærere fra Lykkesgårdskolen har koblet sig på skolens eTwinning-bølge. Derfor ser Ole frem til de næste to år som eTwinning-skole, hvor de skal dyrke eTwinning og det at være eTwinning-skole en masse, hvilket Ole mener vil skabe en yderligere interesse for eTwinning blandt skolens lærere og elever.

”Jeg glæder mig til at udvikle det internationale udsyn yderligere gennem eTwinning, og få stablet endnu flere eTwinning-projekter på benene” afslutter Ole.

eTwinning
eTwinning