https://www.stil.dk/
BurgerClose
© eTwinning DK
© eTwinning DK

Let’s Cross the Boundaries of Primary Education Together

07-06-2021

Projektet "Let’s Cross the Boundaries of Primary Education Together" har modtaget Det Nationale og det Europæiske Kvalitetscertifikat i 2019

Eleverne har haft førertrøjen på gennem udarbejdelsen af projektet, Let’s Cross the Boundaries of Primary Education Together. Eleverne i alderen 11-16 år har diskuteret, researchet og udvekslet ideer ved udarbejdelsen af i alt ni magasiner, som har ført eleverne rundt i mange forskellige fag.

Let’s Cross the Boundaries of Primary Education Together er blevet rammesat af 44 lærere fra henholdsvis Spanien, Tjekkiet, Tyskland, Kroatien, Grækenland og Danmark. I Danmark har lærere fra Rosengårdsskolen i Odense været en aktiv del af projektet, hvortil Michael Elholm har modtaget et kvalitetsmærke for det flotte arbejde, der har fundet sted under projektarbejdet. Projektet går ikke kun på tværs af en række lande, men formår også at rive eleverne rundt i fag som historie, musik, fysisk, geografi mm.

I fællesskab har eleverne udarbejdet ni magasiner, som hver har fokus på ét bestemt fag. Ved forberedelsen og udarbejdelsen af hvert magasin, har eleverne snakket, diskuteret og aftalt, hvilke temaer der skal skrive om. Dette fandt sted på projektets TwinSpace-Forum samt via videomøder på TwinSpace-Meetings. Der har gennem hele projektet været et utrolig flot samarbejde mellem eleverne på tværs af de deltagende lande.

Det er i høj grad eleverne, der har taget de vigtige beslutninger for projektet. Blandt andet har eleverne afholdt en afstemning, der skulle bestemme, hvilket navn deres magasiner skulle gå under. Her blev det besluttet at ”KIDS NEWS” var det fortrukne magasin-navn.

Overordnet er Let’s Cross the Boundaries of Primary Education Together et projekt, som i høj grad har inddraget eleverne i planlægningen og udarbejdelsen af projektet. Det er rigtigt flot at se et projekt, der har fokus på elevansvar, samarbejde og kommunikation på tværs af landene.

LinkProjektets TwinSpace

Tags

HashtagEuropæisk KvalitetscertifikatHashtagGrundskolenHashtagNationalt Kvalitetscertifikat

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/case/lets-cross-the-boundaries-of-primary-education-together/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2236" role="img"><desc id="desc-2236">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/case/lets-cross-the-boundaries-of-primary-education-together/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1998" role="img"><desc id="desc-1998">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/case/lets-cross-the-boundaries-of-primary-education-together/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-5124" role="img"><desc id="desc-5124">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/case/lets-cross-the-boundaries-of-primary-education-together/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-5421" role="img"><desc id="desc-5421">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close