Vibeke Vedsted Andersen (ambassadør)

Stilling: Pædagogisk administrativ konsulent
E-mail: vibeke.vedsted@etwinning.dk

Jeg hedder Vibeke Vedsted Andersen, jeg er pædagogisk konsulent og international koordinator i Skole-og Dagtilbud i Middelfart Kommune.
Gennem mine 16 år som bl.a. dansk- og engelsklærer i folkeskolen og nu som pædagogisk konsulent er jeg meget optaget af den internationale dimension. Leg og læring med udsyn danner og uddanner børn og unge med udsyn - Interkulturelle kompetencer, som de har brug for hele livet igennem. Jeg har erfaring med samarbejde på tværs af grænser, både for børn og lærere/pædagoger, hvor jeg også arbejder med de muligheder, der er for økonomisk støtte gennem Erasmus+ og NordPlus.
eTwinning er et fantastisk redskab at bruge, når man vil åbne op for faglige samarbejder, styrke internationalisering på skolen og danne et professionelt, europæisk netværk. Det rummer mange og sikre muligheder for, at børn og unge kan mødes og lære sammen i faglige fora.
I er velkomne til at kontakte mig for at høre og lære mere om de utallige muligheder for udsyn, som eTwinning kan give i børnegruppen, i klassen, på skolen eller i kommunen.

eTwinning
eTwinning