Ellen Burkarl (tidl. ambassadør)

Ellen Burkarl (tidl. ambassadør)

Stilling: Lærer
E-mail: ellen.burkarl@etwinning.dk

Jeg er lærer på Parkskolen i Struer, der i 2018 blev certificeret som eTwinning-skole.

Jeg har været en del af eTwinning i en del år og lavet flere større og mindre projekter bl.a. inden for mine fag, som er engelsk og matematik. I skoleåret 2018/19 har jeg for første gang fået et valghold, der simpelthen hedder eTwinning.
Parkskolen har siden 2008 haft en international linje fra 7.-9. klasse, hvor jeg primært underviser. Her har jeg bl.a. brugt eTwinning-platformen til at få kontakt med skoler i udlandet, som vi har udvekslet med.
Arbejdet på tværs af landegrænser har i mine øjne flere fordele. Dels kan det vise, hvordan (skole)livet er i andre lande, men man bliver også meget mere bevidst om sin egen kultur og hverdag, når man skal se det med udefrakommende øjne.

Ikke blot elever, men så sandelig også vi lærere/pædagoger mm kan få stort udbytte af at være med i eTwinning.

Den stigende digitalisering har både gode og dårlige sider. Derfor er det vigtigt for mig, at vi kan samarbejde i et trygt og sikkert forum, så vi med god samvittighed kan sige til forældrene, de ikke behøver bekymre sig.

Min opgave er at få flere til at få øje på eTwinning. Det er vigtigt, man ikke lader sig skræmme af store forkromede projekter. En lille smule kan sagtens blive en stor succes.

eTwinning
eTwinning