https://www.stil.dk/
eTwinningeTwinning

Christian Stanley Plovgaard (ambassadør)

Titel: Lærer
E-mail: christian.plovgaard@etwinning.dk

Jeg hedder Christian Stanley Plovgaard og er på Vemmelev Skole i Slagelse. Jeg er uddannet lærer fra Odense Lærerseminarium i 2008, og har i alle årene arbejdet i folkeskolen.

Jeg er lige pr. 1. juni 2021 skiftet til Vemmelev Skole, men har har siden 2012 arbejdet på Antvorskov Skole, ligeledes i Slagelse, hvor jeg underviste 7.-9. klasse i dansk, engelsk, idræt og historie. Fra 2008-2012 arbejdede jeg på Nørrevangskolen i Slagelse.

Jeg har været registreret på eTwinning siden 2018, og finder stor glæde ved at anvende det i min daglige undervisning eller til større og mindre projekter. Det er spændende og lærerigt at møde lærere fra andre europæiske lande, lige såvel som det er berigende for eleverne at møde elever fra andre lande. Det er en unik mulighed for at bringe omverdenen ind i klasserummet, hvilket er med til at skabe nysgerrighed og forståelse i mødet med andre kulturer.

Hvis man har mod på at inddrage et internationalt aspekt i sin undervisning, kan man finde mange muligheder på eTwinning-portalen. Derudover er der for lærerne også mulighed for faglig sparring og udvikling.

eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://etwinning.dk/etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://etwinning.dk/www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://etwinning.dk/twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/christian-stanley-plovgaard-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2612" role="img"><desc id="desc-2612">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/3defd66a1a109dbbce56efb755d9d4c3.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/christian-stanley-plovgaard-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4120" role="img"><desc id="desc-4120">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/3defd66a1a109dbbce56efb755d9d4c3.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/christian-stanley-plovgaard-ambassadoer" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-441" role="img"><desc id="desc-441">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/3defd66a1a109dbbce56efb755d9d4c3.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/christian-stanley-plovgaard-ambassadoer" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-8967" role="img"><desc id="desc-8967">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/3defd66a1a109dbbce56efb755d9d4c3.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning