https://www.stil.dk/
BurgerClose

eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Den danske supportservice for eTwinning har ansat 13 eTwinning-ambassadører fordelt på forskellige uddannelsesområder. Der er lavet en video med hver af ambassadørerne. Her fortæller de kort om deres funktion og om, hvordan skolerne kan bruge dem.

Se videoerne enkeltvis herunder eller brug linket til hele playlisten. Der er også en kort beskrivelse af hver enkelt ambassadør.

Nederst på siden en oversigt over ambassadørernes geografiske placering og hvilke skoleområder, de repræsenterer.

 

Den danske supportservice for eTwinning har ansat 13 eTwinning-ambassadører fordelt på forskellige uddannelsesområder. Som det ses af kortet herunder, er der også en god geografisk spredning af ambassadørerne.

eTwinning-ambassadørernes rolle er at sprede information om eTwinning og dets muligheder og hjælpe deltagerne med at udvikle deres udbytte af aktiviteterne.

De skal også bidrage til formidling på disse eTwinning-sider, andre eTwinning-fora og på sociale medier: Facebook, Twitter mv.

Oversigt over eTwinning-ambassadører:

Dagtilbud
Joakim Aagaard Rasmussen, Børnehuset Ællingen, Holluf Pile - Tingkær, Odense

Karina T. Poulsen, Pædagog, Børnehuset Bjørnen, Hjørring

Grundskolen
Ann Katrine Rannestad, Skolekonsulent, Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune

Birgitte Herrmann, Lærer, Vestskolen, Odder

Charlotte Rørbøl, Lærer og cand.mag., Langelinieskolen, København

Ellen Burkarl, Lærer, Parkskolen, Struer

Lene Møller Yang, Lærer, Herskind Skole & Børnehus, Galten, Skanderborg

Lonnie Laugaard Rasmussen, Pilehaveskolen (specialskole), Assens

Lisbeth Kodal, International koordinator, Auraskolen, Afd. Sønderris, Esbjerg

Marie Louise Petersen, Lærer, Trongårdsskolen, Lyngby-Tårbæk

Tine Lund, Lærer, Asgård Skole, Køge

Gymnasiale uddannelser
Kader Maikal, Gymnasielærer, Aarhus Gymnasium Tilst, en del af AARHUS TECH

Erhvervsuddannelserne
Niels Landrock, Underviser, Social- og Sundhedsskolen, Fredericia-Vejle-Horsens.

eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Gruppebillede med eTwinning-ambassadørerne i Danmark
Gruppebillede med eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Herover ses de 12 af eTwinning-ambassadørerne i Danmark sammen med Claus Berg og Mads Sode fra den danske nationale supportservice.

Oversigt over eTwinning-ambassadørerne i Danmark - geografisk fordeling. Klik på markeringerne på kortet for finde den enkelte ambassadør.

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank"><svg aria-labelledby="facebook-6631" role="img"><desc id="facebook-6631">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank"><svg aria-labelledby="twitter-738" role="img"><desc id="twitter-738">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank"><svg aria-labelledby="linkedin-5876" role="img"><desc id="linkedin-5876">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank"><svg aria-labelledby="envelope-4991" role="img"><desc id="envelope-4991">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close