https://www.stil.dk/
BurgerClose

eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Den danske supportservice for eTwinning har tilknyttet ca. 20 eTwinning-ambassadører, fordelt på alle uddannelsesområder. Ambassadørerne præsenterer sig her på siden, hvor de hver fortæller om deres funktion, og hvordan skoler og institutioner kan bruge dem.

Se videoerne enkeltvis herunder eller brug linket til hele playlisten.

Nederst på siden en oversigt over ambassadørernes geografiske placering og hvilke skole- eller institutionsområder, de repræsenterer.

 

Der er en bred og god geografisk spredning af ambassadørerne, som kortet illustrerer.

eTwinning-ambassadørernes rolle er at sprede information om eTwinning og dets muligheder og hjælpe deltagerne med at udvikle deres udbytte af aktiviteterne. De bidrager også til formidling på disse eTwinning-sider, via andre eTwinning-fora og på sociale medier: Facebook, Twitter mv.

eTwinning-ambassadørerne er en blandet gruppe – nogle med stor og lang erfaring og nogle er nye. De dækker alle disse institutions- og skoleformer:

Dagtilbud

Bettina Risgaard Stillits, Pædagog med teamleder-funktion, Læringshuset - dagtilbud, Hedehusene, Høje-Taastrup Kommune

Karina T. Poulsen, Kst. pædagogisk leder, Børnehuset Bjørnen, Hjørring

Mette Enegaard Hindhede, Børnehuset Hjulet, Holluf Pile - Tingkær, Odense

Grundskolen

Ann Katrine Rannestad, Skolekonsulent, Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune

Charlotte Rørbøl, Pædagogisk leder for udskolingen, Baltorpskolen, Ballerup

Christian Stanley Plovgaard, Lærer, Vemmelev Skole, Slagelse

Ellen Burkarl, Lærer, Parkskolen, Struer

Lene Møller Yang, Lærer, Skoleskibet Marilyn Anne under Ungdomsskolen, Struer

Lisbeth Kodal, International koordinator, Auraskolen, Afd. Sønderris, Esbjerg

Lonnie Laugaard Rasmussen (specialundervisning), Odense

Lotte Tingsager, Lærer, Tarup Skole, Odense

Marie Louise Petersen, Lærer, Hvidovre Ungdomsskole

Tine Lund, Lærer, Vedersø Idrætsefterskole, Ulfborg

Torsten Due Christensen, Viceskoleleder, Sofiendalskolen, Aalborg

Vibeke Vedsted Andersen, Pædagogisk administrativ konsulent, Middelfart Kommune

Desuden:

Vakant, ekstra ambassadørpost for Region Sjælland.

Gymnasiale uddannelser

Aino Gunstrup, Fyns HF og VUC, Odense

Charlotte Straby Tranberg, Ørestad Gymnasium, København

Kader Maikal, Gymnasielærer, Aarhus Gymnasium Tilst, en del af AARHUS TECH

Mette Præstiin Brandt, Gladsaxe Gymnasium, Søborg

Erhvervsuddannelserne

Julia Lassen, Rybners, Esbjerg

Niels Landrock, Underviser, Social- og Sundhedsskolen, Fredericia-Vejle-Horsens

eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Gruppebillede med eTwinning-ambassadørerne i Danmark
Gruppebillede med eTwinning-ambassadørerne i Danmark

Herover ses en del af de danske eTwinning-ambassadører ved et seminar i Island sammen med Claus Berg fra den danske nationale support organisation (NSO) og Mads Sode, der dengang var Claus' kollega.

Oversigt over eTwinning-ambassadørerne i Danmark - geografisk fordeling. Klik på markeringerne på kortet for finde den enkelte ambassadør.

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-8407" role="img"><desc id="desc-8407">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9135" role="img"><desc id="desc-9135">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2690" role="img"><desc id="desc-2690">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-6384" role="img"><desc id="desc-6384">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close