https://www.stil.dk/
BurgerClose

Godt i gang

I dette område er der adgang til en række materialer, der kan gøre det lettere for dig at komme i gang med eTwinning. I menuen til venstre der adgang til forskellige af disse.

Se bl.a. herunder to interviews med begejstrede eTwinning-brugere.

Nederst på denne side ligger der to forskellige trin-for-trin vejledninger til at komme i gang med eTwinning.

Lene Fligor, Vodskov Skole

Lene Fligor, Vodskov Skole

Lene Fligor, der er afdelingsleder på Vodskov Skole i Aalborg, fortæller om "Learning and respecting intercultural values", et eTwinning-seminar afholdt i Armenien 16.-19. maj 2019.

10 trin til et VELLYKKET PROJEKT!

10 trin til et VELLYKKET PROJEKT!
 
Ti trin til et vellykket projekt
 

Få 10 gode råd til at støtte dig i dine pædagogiske overvejelser i forbindelse med planlægningen af nye eTwinning-projekter.

Projektmodellen hjælper i processen fra projektstart til afslutningen af projektet.

Bemærk punkt 10 i modellen:

"Opnå anerkendelse for dit projekt: Ansøg om et kvalitetsmærke, præsenter dit projekt med henblik på ansøgning om belønninger og priser og vis dit projekt frem på din skoles hjemmeside, for hele skolen og ved forskellige skolearrangementer. "

Mange projekter undlader at søge om nationale og europæiske kvalitetsmærker, selv om der er mange gode grunde til at gøre dette.

Læs mere om modellen ved at følge link nederst på siden.

 

 
10 trins vejledning

Ulla Lambek, Agerbæk Skole

Ulla Lambek, Agerbæk Skole

Ulla Lambek, der er lærer på Agerbæk Skole i Varde, fortæller om "Learning and respecting intercultural values", et eTwinning-seminar afholdt i Armenien 16.-19. maj 2019. Agerbæk Skole er en af de foreløbig syv danske skoler med officielt eTwinning-cerfifikat.

8 lette trin hvis du vil starte et projekt!

8 lette trin hvis du vil starte et projekt!
 

Let og overskuelig vejledning til, hvordan du kommer i gang med et eTwinning-projekt

 
8 lette trin

Nyhedsbrev fra etwinning.dk

I bunden af alle siderne er der link, så du kan tilmelde dig til nyhedsbrev fra etwinning.dk

Hvis du tilmelder dig til nyhedsbrevet går du aldrig glip af de nyeste tilbud fra eTwinning. Tilmeld dig hellere i dag end i morgen.

Du kan også tilføje dette RSS feed til din personlige RSS Reader, kopier nedenstående URL og paste det ind i readeren:

https://etwinning.dk/rss.xml?code=MTU2MC04NjlhZDc5ZDg0OTYzMjM5ZTNhNDE0Y2U3NDU0YzkwZA

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/godt-i-gang/" target="_blank"><svg aria-labelledby="facebook-9327" role="img"><desc id="facebook-9327">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/godt-i-gang/" target="_blank"><svg aria-labelledby="twitter-5496" role="img"><desc id="twitter-5496">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/godt-i-gang/" target="_blank"><svg aria-labelledby="linkedin-6326" role="img"><desc id="linkedin-6326">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/godt-i-gang/" target="_blank"><svg aria-labelledby="envelope-4985" role="img"><desc id="envelope-4985">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close