Mette Præstiin Brandt (tidl. ambassadør)

Stilling: Uddannelseschef

Mette Præstiin Brandt har desværre måttet trække sig som eTwinning-ambassadør fra efteråret 2022, da hun som uddannelseschef på Gladsaxe Gymnasium ikke har ressourcer og tid nok. Vi takker Mette og skolen varmt for indsatsen.

Mit navn er Mette Præstiin Brandt, og jeg arbejder til dagligt på Gladsaxe Gymnasium, hvor jeg underviser i engelsk og idræt samtidigt med, at jeg er international koordinator.

På Gladsaxe Gymnasium har vi altid flere Erasmus+ projekter kørende på samme tid, og vi inddrager altid eTwinning i projekterne, da det er en god platform til det internationale samarbejde. Her får eleverne nemlig mulighed for at samarbejde og lære hinanden at kende virtuelt, før de mødes fysisk på mobiliteter. I forbindelse med vores studieture bruger vi også tit eTwinning til at forberede kulturmøder med en klasse på destinationen.

Jeg er også meget begejstret for at bruge eTwinning i min engelskundervisning, da det at skulle tale eller skrive engelsk sammen med andre unge i Europa giver mulighed for f.eks. at tale om Lingua Franca og bruge sproget på en anderledes måde end i undervisningen.

Jeg vil meget gerne hjælpe andre lærere på ungdomsuddannelserne med at komme i gang med eTwinning. Så kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme igang.

eTwinning
eTwinning