https://www.stil.dk/
BurgerClose
© eTwinning DK
© eTwinning DK

Ansøg om nationalt kvalitetscertifikat

03-07-2019

Det er senest fredag d. 4. oktober, hvis du vil ansøge om et dansk kvalitetscertifikat for dit eTwinning-projekt i denne runde. Se de gode argumenter - og følg den simple vejledning.

Hvorfor ansøge?

Kvalitetscertifikatet er en konkret anerkendelse af læreres og pædagogers høje standard af deres eTwinning-aktiviteter. For eleverne betyder dette et løft af deres arbejde, og generelt for skolen/institutionen giver certifikatet offentlig anerkendelse af skolens/institutionens engagement, hvad angår kvalitet og åbenhed i europæisk samarbejde.

Bemærk, at tildelt Nationalt Kvalitetscertifikat er en forudsætning for senere at kunne ansøge om at blive officiel eTwinning-skole, at opnå Europæisk certifikat og at deltage i pris-konkurrencer m.v.

Vilkår

Betingelserne er:

  • Projektet skal have samme mål og en fælles plan.

  • Forløbet skal være afsluttet eller næsten afsluttet i skoleåret 2017/18 eller 2018/19.

  • Den ansøgende lærer/pædagog skal selv have bidraget på afgørende vis til projektet.

  • Det skal fremgå, at der er foregået en vis grad af samarbejde i projektforløbet.

  • Projektresultaterne skal være synlige.

Synlighed af projektresultater betyder konkret, at der bør være væsentlige resultater og formidling fra projektet offentliggjort som 'public'-sider i projektets TwinSpace.

Se vejledning til ansøgningsproceduren i filen nederst på siden. Søg gerne med det samme.

© eTwinning DK
© eTwinning DK

Mere om kvalitetscertifikater

Læs mere om dansk Kvalitetscertifikat i linket øverst på denne side og se vejlednings-pdf'en i linket under relateret indhold.

Spørg os i eTwinning National Support Service (NSS), hvis du er tvivl om noget: etwinning@stil.dk

God fornøjelse!

Downloads

DownloadVejledning til ansøgningen

Tags

HashtagNyhed

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/nyhed/ansoeg-om-nationalt-kvalitetscertifikat/" target="_blank"><svg aria-labelledby="facebook-9003" role="img"><desc id="facebook-9003">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/nyhed/ansoeg-om-nationalt-kvalitetscertifikat/" target="_blank"><svg aria-labelledby="twitter-254" role="img"><desc id="twitter-254">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/nyhed/ansoeg-om-nationalt-kvalitetscertifikat/" target="_blank"><svg aria-labelledby="linkedin-361" role="img"><desc id="linkedin-361">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/nyhed/ansoeg-om-nationalt-kvalitetscertifikat/" target="_blank"><svg aria-labelledby="envelope-6354" role="img"><desc id="envelope-6354">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close