eTwinning
eTwinningeTwinning

Hvad er eTwinning?

Hvad er eTwinning og hvordan kan du drage fordel af eTwinning i dit pædagogiske arbejde?

eTwinning er fælleskabet for skoler og institutioner i Europa, men hvilket fællesskab er der tale om og hvordan kan dig og dine elever blive en del af dette?

eTwinning understøtter samarbejdsprojekter mellem lærere, pædagogisk personale og ledere fra 43 europæiske lande og er den del af EU’s uddannelsesprogram Erasmus+. Alle skoler og institutioner kan benytte eTwinning gratis og på tværs samarbejde om projektudvikling, kommunikation og udveksling – inden for alle fag og temaer. eTwinning er dermed en sikker platform til samarbejdsprojekter på tværs af landegrænser inden for dagtilbuds-, grundskole-, gymnasie- og erhvervsskoleområdet. Det er på én gang et netværk af ca. 800.000 eTwinnere og en portal på alle EU-sprog.

Hvis du ønsker at blive en del af et stadig voksende europæisk fællesskab kan du oprette en profil på eTwinning ESEP. Som medlem af eTwinning kan du bidrage med et internationalt islæt til din undervisning eller andet pædagogisk arbejde, samt udfordre dine elever i deres sprogfærdigheder, ICT skills, problembaseret læring og meget andet. eTwinning giver dig også mulighed for at udvikle dine personlige pædagogiske og samarbejdsmæssige kompetencer såvel som ICT-færdigheder gennem eks. professionelle udviklingsworkshops. eTwinning er meget fleksibelt, derfor er det muligt at arbejde med både korte og længerevarende projekter.Hvis du ønsker eksempler på vellykkede eTwinning-projekter kan du læse med her.

Ligger du inde med en god idé til et internationalt projekt? Og mangler du samarbejdspartnere fra andre europæiske lande? Så er eTwinning det helt rigtige sted for dig. Er du stadig lidt i tvivl om hvordan du får det bedste ud af eTwinning? Så kontakt en af vores engagerede eTwinning-ambassadører.

Herunder kan du se en lille video om alle de muligheder, eTwinning tilbyder:

 

Hvad er eTwinning?
eTwinning
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="https://school-education.ec.europa.eu/da/etwinning" target="_blank">eTwinning på European School Education Platform (ESEP)</a></li><li><a href="https://facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li></ul></div>
eTwinning
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/godt-i-gang/hvad-er-etwinning-question-mark" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-461" role="img"><desc id="desc-461">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/godt-i-gang/hvad-er-etwinning-question-mark" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-6847" role="img"><desc id="desc-6847">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/godt-i-gang/hvad-er-etwinning-question-mark" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-8463" role="img"><desc id="desc-8463">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a rel="noopener" href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/godt-i-gang/hvad-er-etwinning-question-mark" target="_blank"><svg aria-labelledby="desc-8297" role="img"><desc id="desc-8297">eTwinning</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/7903cea030df30f75298c8c7a8d6e0fd.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
eTwinning