https://www.stil.dk/
BurgerClose
© Colourbox
© Colourbox

Webinar: Succes med eTwinning i tysk

[Åben] Ambassadørerne Lotte Tingsager og Charlotte Rørbøl tilbyder med webinaret “Succes med eTwinning i tysk” hjælp til, at komme nemt og praktisk i gang med det samme. Nu med Teams-link

Hvornår

27-01-2021 15:30 - 16:15

Nu med Teams-link

Du inviteres til at deltage i webinaret “Succes med eTwinning i tysk”, som to eTwinning lærer-ambassadører har oprettet. Du får information om samt hjælp til, at komme i gang med et tysk-fagligt eTwinning-projekt, som du inviteres til at deltage i allerede i dette skoleår. Webinaret bygger på samme koncept som det tilsvarende vellykkede tilbud fra juni 2020. Se også materialer i links nedenfor.

  • Hvorfor arbejde med eTwinning?
  • Hvad kan eTwinning gøre for elevernes motivation?
  • Hvordan køres et projekt?
  • Hvilke værktøjer tilbyder eTwinning desktoppen?
  • Hvordan kan eTwinning bidrage til brug af digitale værktøjer?

eTwinning-ambassadørerne Charlotte Rørbøl og Lotte Tingsager tager dig i hånden, så du på 45 minutter bliver klar til at deltage i et projekt.

Der er oprettet et projekt "Deutschlernen mit Freunden", inklusive et virtuelt projektrum – et såkaldt TwinSpace – som webinardeltagerne inviteres ind i som en praktisk hjælp-til-selvhjælp og som sparring til at komme i gang med små, nemme forløb. Læs mere under links.

Vi har rykket datoen fra december til januar. Tidligere tilmeldte behøver ikke at gentilmelde sig, og vi udsender reminder. Ny tilmeldingsfrist er fredag 22. januar.

Teams-link finder du her nederst på siden. Ved opkobling placeres du kortvarigt i en reception, indtil vi lukker dig ind. Vi anbefaler Teams-app'en eller Google Chrome-browseren.

Links

LinkTeams videomødelink [kun aktivt ifm. webinar]LinkTil dette projekttilbud hører et virtuelt projektrum (TwinSpace). Link til TwinSpacets offentlige forsideLinkLæs mere om projekttilbuddet "Deutschlernen mit Freunden" [forudsætter, at du logger på eTwinning Live-desktoppen]LinkSpørgsmål og uddybende svar fra chat. Vi har samlet op og deler her (tidligere tilsvarende webinar, juni 2020)LinkDownload præsentation, powerpoint, 4 MB (tidligere tilsvarende webinar, juni 2020)LinkTine Lunds blog på folkeskolen.dk "Tysklærere tager flot imod e-Twinning - online!" (14. juni 2020)

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/event/webinar-succes-med-etwinning-i-tysk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-8218" role="img"><desc id="desc-8218">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/event/webinar-succes-med-etwinning-i-tysk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-3661" role="img"><desc id="desc-3661">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/event/webinar-succes-med-etwinning-i-tysk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-530" role="img"><desc id="desc-530">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/event/webinar-succes-med-etwinning-i-tysk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9523" role="img"><desc id="desc-9523">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close