https://www.stil.dk/
BurgerClose
© Børne- og Undervisningsministeriet
© Børne- og Undervisningsministeriet
© Vibeke Vedsted Andersen, eTwinning DK
© Vibeke Vedsted Andersen, eTwinning DK
eTwinning
© eTwinning DK
© eTwinning DK

eTwinning-temadag - efterår 2020

På IDA Conference i København afholder vi landsdækkende gratis temadag for alle skole- og institutionsformer. Sæt gang i jeres internationale pædagogiske samarbejder i Europas største digitale netværk.

Hvornår

01-10-2020 12:45 - 17:00

Styrelsen for It og Læring (STIL) indbyder som dansk koordinator for eTwinning – og i samarbejde med alle lærer- og pædagogambassadørerne – til landsdækkende temadag om eTwinning. Programmets målgruppe er lærere, pædagoger, vejledere, ledere og konsulenter - fra dagtilbud over grundskole til ungdomsuddannelser, både gymnasiale og EUD. Dagen tilrettelægges med fokus på både begyndere og fortsættere i eTwinning.

Deltagere fra lærer- og pædagoguddannelserne på de professionshøjskoler, som er med i 'eTwinning TTI', er også velkomne.

Arrangementet er gratis og afholdes hos IDA Conference, Kalvebod Brygge, København V - blot 10 min. gang fra Kbh. H. Tilmelding snarest og senest 28. august 2020.

Keynotes, workshops og værktøjer til videreudvikling

→ Til dig, der gerne vil lære helt grundlæggende om eTwinning, og hvad man kan bruge det til i det daglige: I din pædagogik, undervisning eller ledelse

→ Til dig, der har snuset til platformen, men har brug for inspiration og hjælp til at få det implementeret på en mere naturlig måde i din faglige praksis

→ Alt sammen uden for meget ekstraarbejde!

Ambassadører og eTwinning-skoler

Vore 20 eTwinning-ambassadører præsenterer cases ud fra deres egne gennemførte projekter; de deler tilbud og coachingforløb, som du, dine kolleger kan deltage i og inddrage jeres klasser, elev- og børnegrupper i.

De ni danske certificerede eTwinning-skoler deler viden om, hvordan de er kommet så langt - og både ledere og praktikere får værktøjer med sig til at komme videre med eTwinning i skolens, institutionens eller kommunens internationale og digitale udvikling.

Program

Vi annoncerer temadagens program her på siden.

Betingelser

Som følge af covid-19 er der begrænset deltagerantal. Tilmelding snarest og senest 28. august. Deltagelse er gratis. Tilmelding er bindende, men send en kollega, hvis du bliver forhindret - ellers er der med et no-show-fee på 500 kr.

Links

LinkLæs mere om eTwinning-ambassadørerneLinkDe ni danske eTwinning-skoler, hvoraf fem er nye

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/event/etwinning-temadag-efteraar-2020/" target="_blank"><svg aria-labelledby="facebook-6427" role="img"><desc id="facebook-6427">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/event/etwinning-temadag-efteraar-2020/" target="_blank"><svg aria-labelledby="twitter-104" role="img"><desc id="twitter-104">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/event/etwinning-temadag-efteraar-2020/" target="_blank"><svg aria-labelledby="linkedin-4904" role="img"><desc id="linkedin-4904">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/event/etwinning-temadag-efteraar-2020/" target="_blank"><svg aria-labelledby="envelope-9108" role="img"><desc id="envelope-9108">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close