https://www.stil.dk/
BurgerClose
Lene Møller Yang og Marie Louise Petersens visitkort
Lene Møller Yang og Marie Louise Petersens visitkort © eTwinning DK
© eTwinning DK
© eTwinning DK

eTwinning i ungdomsskoler, 10. klassecentre og skoleskibe

[Læringsfestival Online 2021] Lene Møller Yang er lærer på skoleskibet Marilyn Anne under Struer Ungdomsskole, og Marie Louise Petersen underviser på 10. klassecenteret på Hvidovre Ungdomsskole.
Deltag i det første af to gratis webinarer. Vi kickstarter miniserien på eTwinnings stand på læringsfestivalen.

Hvornår

02-03-2021 15:00 - 15:45

Kommunale ungdomsskoler og 10. klassecentre har helt oplagte muligheder for at bruge eTwinning til at skabe spændende, engagerende og elevinddragende aktiviteter - og på den måde involvere eleverne internationalt. Danske skoler kan også vælge at samarbejde i små eller store nationale projektforløb, ligesom nordiske projekter er en fin måde at arbejde med nabolande og nabosprog i højde med de unge.

Miniserie med to korte webinarer

To af eTwinnings erfarne lærerambassadører tilbyder en miniserie på to korte webinarer, målrettet lærere, ledere og vejledere fra ungdomsskoler og andre skoletilbud til unge. Marie Louise er på 10. klassecentret i Hvidovre Ungdomsskole, og Lene er lærer på skoleskibet Marilyn Anne, der har fast havn i Struer.

På webinaret vil du få hjælp til at blive registreret på eTwinning-portalen, hvis du ikke allerede er det i forvejen. Du kan høre om de mange muligheder for at finde europæiske samarbejdspartnere. Du vil også blive inviteret ind i et ‘Twinspace’, hvor du uforpligtende kan afprøve små, enkle forløb. Senere kan du så afprøve disse med dine egne elever.

Du bliver på den måde en del af et uformelt netværk for danske ungdomsskoleundervisere. Altsammen selvfølgelig baseret på dine ønsker og lyst til at engagere dig, idet du selv bestemmer farten.

Afprøv mulighederne og deltag i videndeling med andre fra lignende skoler
I vil således får mulighed for at afprøve et samarbejde i et digitalt klasseværelse, så du fremover er rustet til starte dit eget projekt i et ‘Twinspace’ sammen andre lærere og dermed invitere Europa ind i din undervisning.

  • Første gang holder vi som webinar på eTwinnings virtuelle stand på Læringsfestival Online 2021, tirsdag 2. marts, kl. 15:00-15:45.
  • Der bliver et opfølgende webinar mandag 17. maj, kl. 15.00 - 15.45.

eTwinning har tilknyttet ca. 20 danske ambassadører, fordelt på alle uddannelsesområder. Du møder også ambassadørerne på dette webinar, hvor de beskriver, hvordan skoler, institutioner og kommuner kan bruge dem. Find mere information om og kontakt ambassadørerne her.

Her på siden vil du løbende kunne se de aktuelle webinar-tilbud. Hvis du selv vil deltage i projekter, så registrér dig som lærer på den europæiske portal etwinning.net

Webinarlink til ZOOM er under links nedenfor - og linket er også i festivalens standprogram.

Vi anbefaler ZOOM-app'en, hvis du kan installere den og ellers åbn ZOOM-linket i webbrowser (Chrome).

Billet til udstillingen

Husk at for at være med i vore aktiviteter på festivalen, skal du som minimum TILMELDE DIG UDSTILLINGEN. Det er gratis. Så får du tilsendt et link til festivalens flotte site, hvor du selv kan gå på opdagelse. Du kan naturligvis også købe den fulde konferencebillet og få onlineadgang til hele programmet. Det gør du på Læringsfestivalens hjemmeside: Klik her.

LinkWebinaret kører i eTwinnings ZOOM-rum ifm. Læringsfestivalens dag 2

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/event/etwinning-i-ungdomsskoler-10-klassecentre-og-skoleskibe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1751" role="img"><desc id="desc-1751">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/event/etwinning-i-ungdomsskoler-10-klassecentre-og-skoleskibe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9266" role="img"><desc id="desc-9266">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/event/etwinning-i-ungdomsskoler-10-klassecentre-og-skoleskibe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-8545" role="img"><desc id="desc-8545">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/event/etwinning-i-ungdomsskoler-10-klassecentre-og-skoleskibe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4903" role="img"><desc id="desc-4903">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close