https://www.stil.dk/
BurgerClose
© eTwinning DK
© eTwinning DK

Kvalitetscertifikater - nationale og europæiske

30-11-2018

Læs en lille personlig beskrivelse af sammenhængen mellem Det Nationale og Det Europæiske Kvalitetscertifikat skrevet af eTwinning-ambassadør Lene Yang.

Af eTwinning-ambassadør Lene Yang

Det danske kvalitetscertifikat tildeles projekter, som har ansøgt om det - og som den danske eTwinning National Support Service (NSS) har vurderet opfylder kriterierne. Europæisk kvalitetscertifikat kan ikke ansøges, med tildeles én gang årligt udvalgte, særligt gode projekter, som i forvejen har opnået nationale kvalitetscertifikater i mindst to lande.

Har du hørt om kvalitetscertifikater inden for eTwinning? Det havde jeg ikke, selvom jeg havde lavet flere eTwinning-projekter. Måske havde jeg læst om dem, men jeg havde i hvert fald ikke hæftet mig ved dem eller troet det var noget, der kom mig ved.

Det var på opfordring af en polsk samarbejdspartner, at jeg søgte om kvalitetscertifikat første gang. Hun fortalte mig om det, og bad mig søge det nationale kvalitetscertifikat, så vi sammen kunne søge det europæiske certifikat til vores projekt. Det gjorde jeg så, og vores projekt fik tildelt det Europæiske Kvalitetscertifikat.

Jeg har siden oplevet, at disse kvalitetscertifikater betyder en del for mine udenlandske kollegaer. Det er en måde at vise, at man er seriøs omkring sit arbejde i et skolesystem, hvor man er mere vant til at skulle dokumentere sin undervisning og kvaliteten af denne.

Tags

HashtagEuropæisk Kvalitetscertifikat

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/case/kvalitetscertifikater-nationale-og-europaeiske-1/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9058" role="img"><desc id="desc-9058">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/case/kvalitetscertifikater-nationale-og-europaeiske-1/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9728" role="img"><desc id="desc-9728">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/case/kvalitetscertifikater-nationale-og-europaeiske-1/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-6099" role="img"><desc id="desc-6099">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/case/kvalitetscertifikater-nationale-og-europaeiske-1/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2132" role="img"><desc id="desc-2132">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close