https://www.stil.dk/
BurgerClose
© eTwinning DK
© eTwinning DK

Frieden ist eine Kunst

25-02-2019

Lærer Jeannette Sol.-Runge, Boesagerskolen, var én af tre vindere af dansk eTwinning-pris og vandt et GoPro-kamera til skolen. Se herunder, hvad hendes klasse har brugt det til. Og mød eleverne på læringsfestivalen.

© eTwinning DK
© eTwinning DK

Hvad får man ud af at deltage i eTwinning?

For Boesagerskolen og lærer Jeannette Sol.-Runge har det ført meget godt med sig. Via links på denne side er det muligt at sætte sig ind i, hvordan eleverne har arbejdet med et meget vigtigt tema - nemlig fred.

Linket til projektets Twinspace kan inspirere til, hvordan man opbygger noget lignende i andre projekter.

Som en anerkendelse af projektets kvalitet blev projektet og Jeannette Sol.-Runge belønnet med en eTwinning-pris, hvor præmien var et GoPro kamera. Det har Jeannette Sol.-Runge og hendes elever brugt på en meget kreativ måde, nemlig til at lave en såkaldt "Mannequin challenge" - se video herunder.

Jeannette Sol.-Runge fortæller om, hvordan eleverne har arbejdet med GoPro-kameraet:

Eleverne fra 9. RTS, tyskhold har været eminent glade for at gøre brug af det flotte GoPro kamera, som holdet fik for deres indsats med deres eTwinning-projekt.

De valgte selv at bruge kameraet til en "Mannequin Challenge", som involverede hele holdet. Elever og lærere stillede sig op de mest markante steder på skolen, som også har betydning for eleverne i deres dagligdag.

Der blev til disse områder skrevet små beskrivelser på tysk, og da en af Helene Fischers sange kom på som baggrundsmusik var det lille indslag ved at være på plads. Alt i alt en skøn måde at afslutte et projekt på - også for den ældste årgang på en skole, som har været et betydningsfuldt omdrejningspunkt for den unges dagligdag de sidste 9 år.

Se Go Pro videoen "Mannequin Challenge"

LinkProjektets TwinSpace

Tags

HashtageTwinnning-prisHashtagEuropæisk KvalitetscertifikatHashtagGrundskolenHashtagNationalt Kvalitetscertifikat

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/case/frieden-ist-eine-kunst/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-237" role="img"><desc id="desc-237">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/case/frieden-ist-eine-kunst/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-5164" role="img"><desc id="desc-5164">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/case/frieden-ist-eine-kunst/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4030" role="img"><desc id="desc-4030">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/case/frieden-ist-eine-kunst/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4991" role="img"><desc id="desc-4991">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close