https://www.stil.dk/
BurgerClose

Mette Præstiin Brandt (ambassadør)

Stilling: Gymnasielærer
E-mail: mette.praestiin.brandt@etwinning.dk

Mit navn er Mette Præstiin Brandt, og jeg arbejder til dagligt på Gladsaxe Gymnasium, hvor jeg underviser i engelsk og idræt samtidigt med, at jeg er international koordinator.

På Gladsaxe Gymnasium har vi altid flere Erasmus+ projekter kørende på samme tid, og vi inddrager altid eTwinning i projekterne, da det er en god platform til det internationale samarbejde. Her får eleverne nemlig mulighed for at samarbejde og lære hinanden at kende virtuelt, før de mødes fysisk på mobiliteter. I forbindelse med vores studieture bruger vi også tit eTwinning til at forberede kulturmøder med en klasse på destinationen.

Jeg er også meget begejstret for at bruge eTwinning i min engelskundervisning, da det at skulle tale eller skrive engelsk sammen med andre unge i Europa giver mulighed for f.eks. at tale om Lingua Franca og bruge sproget på en anderledes måde end i undervisningen.

Jeg vil meget gerne hjælpe andre lærere på ungdomsuddannelserne med at komme i gang med eTwinning. Så kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme igang.

Tags

HashtagAmbassadørerHashtagUngdomsuddannelserne

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/mette-praestiin-brandt-ambassadoer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-3310" role="img"><desc id="desc-3310">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/mette-praestiin-brandt-ambassadoer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-4333" role="img"><desc id="desc-4333">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/mette-praestiin-brandt-ambassadoer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-1866" role="img"><desc id="desc-1866">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/mette-praestiin-brandt-ambassadoer/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-2063" role="img"><desc id="desc-2063">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close