Julia Lassen (tidl. Ambassadør)

Stilling: Lærer på både gymnasiet, handelsskolen og teknisk skole

Julia Lassen har desværre måttet trække sig som eTwinning-ambassadør fra efteråret 2022 grundet ressourceudfordringer hos Rybners. Vi takker Julia og skolen varmt for indsatsen.

Jeg hedder Julia Lassen, jeg kommer fra England, men bor og arbejder nu i Esbjerg. Jeg er lærer på Rybners, en institution som både er et gymnasium, en handelsskole og en teknisk skole, og jeg arbejder på tværs af disse afdelinger. I juni 2021 blev jeg eTwinning-ambassadør, så jeg er stadig ved at lære platformen.

Jeg har altid været fuldstændig besat af digitale værktøjer, da jeg søger efter alt, som vil gøre min undervisning mere interessant og motiverende for mine elever, og jeg kan allerede nu se de utrolige muligheder, eTwinning vil give både som inspiration og i forhold til at skabe bånd med kolleger i hele Europa, samt at fordybe eleverne i en multikulturel digital verden.

Som ambassadør har jeg som mål at hjælpe og inspirere andre til at se de uendelige muligheder i eTwinning, og især at tilskynde andre erhvervsskoler til at blive involveret.

eTwinning
eTwinning