https://www.stil.dk/
BurgerClose

Aino Gunstrup

Stilling: lektor og koordinator for digital dannelse
E-mail: aino.gunstrup@etwinning.dk

Mit navn er Aino Gunstrup, og jeg underviser i dansk og engelsk på Gladsaxe gymnasium, hvor jeg har været siden 2012.

Jeg elsker at være gymnasielærer! Hver dag er forskellig og det er et privilegium at arbejde sammen med eleverne om deres læring.

Jeg er optaget af digitale værktøjer og deres anvendelse i undervisningen. Jeg holder af at få øje på muligheder for at øge variation, kreativitet og en kritisk tænkende tilgang til materialer, opgaver og læring.

Jeg har arbejdet i nogle år med internationale projekter, blandt andet inden for Erasmus+, Nordplus og Euromail. Her har både mine elever og jeg selv fået utallige vidunderlige oplevelser, både fagligt og personligt, og det er min klare overbevisning at der er utømmelige ressourcer i internationalt samarbejde. Her tænker jeg både på de klare fordele der kan være motivationsmæssigt og fagligt for eleverne når de har modtagere i den anden ende samt på de mange aha-oplevelser der ligger i det interkulturelle møde.

Det er præcis det, jeg mener, at eTwinning kan være med til at fordre.

Som ambassadør vil jeg arbejde for at hjælpe andre med at komme i gang med eTwinning og med at få øje på mulige samarbejder, der kan bidrage til nye tilgange til undervisningen.

Tags

HashtagAmbassadører

Shortcut
<div id="shortcuts"><ul><li><a href="http://etwinning.net" target="_blank">eTwinning.net - den europæiske eTwinning-portal</a></li><li><a href="https://www.facebook.com/etwinning.dk" target="_blank">eTwinning.dk på Facebook</a></li><li><a href="https://twitter.com/etwinningdk" target="_blank">eTwinning.dk på Twitter</a></li></ul></div>
Share
<div id="share-links"><h2>Del</h2><a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/aino-gunstrup/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9106" role="img"><desc id="desc-9106">Facebook</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-facebook"></use></svg></a><a href="https://twitter.com/home?status=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/aino-gunstrup/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9490" role="img"><desc id="desc-9490">Twitter</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-twitter"></use></svg></a><a href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;url=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/aino-gunstrup/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-7117" role="img"><desc id="desc-7117">Linkedin</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-linkedin"></use></svg></a><a href="mailto:?subject=Ang.%20eTwinning&amp;body=https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/aino-gunstrup/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><svg aria-labelledby="desc-9619" role="img"><desc id="desc-9619">Envelope</desc><use xlink:href="https://etwinning.dk/typo3temp/assets/svg/f8df73723794edf6936f4cc893de67a8.svg#icon-envelope"></use></svg></a></div>
Close